bedrijvenloop  

 

"Het is nooit te laat ! Stel niet uit tot morgen wat je nu al kunt doen !"

Stoppen met roken. Wie ooit een stap in het leven heeft gedaan cq. een keuze heeft gemaakt, kan daar op een later tijdstip opeens heel anders tegen aan kijken. Zo geldt het ook voor beginnen met roken.
Ooit heb je besloten om te gaan roken en plotseling kom je tot het besef: Ik wil er mee stoppen!

hometekstblokje
corporatetekstblokje motivatietekstblokje
loopinfotekstblokje


Dan kunnen er veel dingen gebeuren als: het "ach laat maar-" gevoel en je houdt het bij "het oude"; je voelt dat "het oude" niet meer past en je beseft dat je echt iets anders wilt doen; je onderneemt allerlei acties maar het lukt je niet "het oude" te veranderen; alle verhalen van anderen die het ook geprobeerd hebben en nu toch nog roken, ect. ect. Wie herkent dit niet ?!
Stoppen met roken? Maar hoe doe je dat dan?
Voor de een betekent het niets en deze stopt "gewoon". Een ander heeft er zeer veel moeite mee en denkt dat het nooit zal lukken.
Een soft laser therapie is voor een groot deel van "stoppers" een goede uitkomst. Sommigen hebben baat bij een andere aanpak, de"stok achter de deur"-methode of wat dan ook.
Dat kunnen wij u bieden.

Het blijkt dat wij mensen nog nauwelijks weten hoe sterk de kracht van ons denken is. Als we het al merken, beoordelen we het vaak als iets negatiefs; maar we kunnen het net zo makkelijk inzetten voor iets positiefs. Daar kunnen wij u bij helpen.

Door er achter te komen wat de drijfveren zijn i.v.m. roken, begint iemand er vat op te krijgen. Een zeer goed middel daarbij is beweging. Roken kan je zien als stilstand; beweging maakt dingen los.
Naast een bewegingsprogramma werken wij door allerlei oefeningen met lichaam, gedachten en gevoel, muziek en supportgesprekken. Wij coachen de deelnemers die echt willen naar een rook vrij dus kwalitatief leven.
Zet zelf de eerste stap: "Het is nooit te laat! Stel niet uit tot morgen wat je nu al kunt doen!"

Als u door dit geinteresseerd bent geraakt, neem dan rustig en vrijblijvend contact met ons op.

Info: Laurens Bruning. Tel: 06.146.70210

e-mail laurens.bruning@wanadoo.nl

Rubik Nazarian. Tel: 06.415.20679 of 020-694.0659 rubiknazarian@yahoo.co.uk