bedrijvenloop hardloopreizen


Onze trainers verzorgen clinics-dagen, met loopscholing, looptechniek en trainingsmethoden. Zo kunt u veilig op weg, richting een sportief loopevenement.

Clinics-dagen kunt u invullen naar eigen wensen. Zowel een hele als een halve dag is mogelijk. Wellicht in combinatie met uw bedrijfsbijeenkomst, vooraf aan de borrel of zelfs als alternatief.

loopinformatieplaatje
hometekstblokje
corporatetekstblokje
motivatietekstblokje
runnerstekstblokje
loopinfotekstblokje


De clinic kan de opstap zijn tot het formeren van een door uw bedrijf georganiseerde hardloop- of wandelgroep. Op een vast tijdstip wordt er onder leiding van Rubik Running gelopen. Een programma van anderhalf uur zorgt voor een betere mentale en fysieke gezondheid van uw medewerkers, en als uw medewekers op een clinic kennis hebben gemaakt met lopen, is de drempel minder hoog en geldt hetzelfde voor uw ARBO-verzekering.

Sportief Wandelen
Inmiddels is het wandelen in de lunchtijd een "hot item" aan het worden. En voor mensen die een groot deel van de dag binnen zittend door brengen is de opbrengst van een korte wandeling opmerkelijk. Naast het hardlopen is het wandelen een extra mogelijkheid om iets aan de gezondheid van uw medewerkers te doen.

- Ter voorkoming van psychosomatische klachten.
- Ter verbetering van uw algehele conditie.
- Ter ondersteuning van uw afslank-dieet.
- Ter geestelijke ontspanning door frisse buitenlucht en natuur.
- Ter wederzijdse stimulering door samen wandelen in groepsvorm. De groep wordt begeleid door één van onze deskundige wandel-instructeurs. Over heel Nederland.
Contactpersoon: Annet Haye.

E-mail: a.haye@inter.nl.net